p._08_unica_cursa_dona_tati

La 5a Cursa de la Dona compta amb gairebé un miler de corredores

Dones de totes les edats, amb amigues, soles o amb la família, han pres part en la cinquena edició de la Cursa de la dona, que un any més registra unes xifres importants: unes 800 persones van córrer amb dorsal, tot i que des de l’Associació de Dones d’Andorra (ADA) consideren que la participació va ser superior ja que es van arribar a vendre unes 1.300 samarretes commemoratives de la cursa i hi va haver participants que van córrer sense dorsal.

L’ambient era “de festa i solidari”, tal com va remarcar la presidenta de l’ADA, Montserrat Nazzaro, i moments abans del tret de sortida es podia veure els carrers de prop d’Illa Carlemany (punt d’inici de la cursa) plens de gent amb la samarreta blanca que s’havia triat per a aquesta cinquena edició, en què, a banda de l’ADA i del Club d’Atletisme Valls d’Andorra, s’hi ha sumat l’Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca), i MoraBanc hi ha tornat a donar suport, a més d’altres com Illa Carlemany, Lolë i el Comú d’Escaldes-Engordany.