Xevi Verdaguer

Conferència de Xevi Verdaguer el 4 de març a la Sala del Prat del Roure

L’Associació de Dones d’Andorra porta al popular divulgador científic fins a Escaldes-Engordany amb una xerrada produïda per  El Terrat

En el marc dels actes del 8 de març, dia internacional de la dona treballadora, l’Associació de Dones d’Andorra ha convidat el divulgador científic Xevi Verdaguer per oferir la conferència “Transforma’t. Tu decideixes com millorar la teva salut” el proper divendres 4 de març a les 20h a la Sala Prat del Roure d’Escaldes Engordany, amb el suport del Comú d’Escaldes-Engordany. Les entrades per aquesta conferència tindran un preu de 20 euros i es podran adquirir a partir del dia 17 de febrer al web d’entrades de MoraBanc (www.morabanc.ad/entrades).

“Transforma’t” és un nou format de conferència produït per El Terrat en la que Verdaguer convida a transformar-se, a ser conscient i entendre què és el que passa al nostre interior i com els efectes externs poden afectar a la nostra salut. Amb aquest punt de partida, Xevi Verdaguer ofereix claus per millorar-la basades en la medicina integradora i l’alimentació saludable.

Xevi Verdaguer és divulgador científic especialitzat en psiconeuroimmunologia, medicina integradora i fisioteràpia. Una visió holística de la salut humana que permet millorar la qualitat de vida de tots aquells pacients que busquen alternatives a la medicina convencional. Actualment visita a la seva pròpia clínica a Olot i a d’altres centres a Girona i Barcelona, una activitat que combina amb la docència i la divulgació amb presència habitual als mitjans de comunicació. La xerrada està patrocinada per la Clínica Omega Zeta, on exerceix propi Verdaguer.